Dozsa Dalnic
CAZARE
de la
EUR1598EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii
Transilvania

Transilvania

Hotelul Transilvania este situat in centrul statiunii Balvanyos. Facilitati hotel: 12 camere cu 2 paturi, 12 camere cu pat dublu, 5 camere cu 3 paturi si 9 camere cu un pat matrimonial si o canapea extensibila, sauna, sala de conferinta, bar. Nu se accepta animale de companie.Facilitati camere: baie proprie, minibar, televizor.
CAZARE
de la
EUR2962EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii
Vila Transilvania

Vila Transilvania

Statiunea balneoclimateric permanent Balvanyos, este situat pe versantul sudic al muntilor Bodoc, in curbura Carpatilor la o altitudine de 840m-950m, la 10 km de lacul Sf. Ana, la 80 km de la orasul Brasov si la 4 km de cea mai mare grot sulfatar din Europa. Datorit calittilor terapeutice ale numeroaselor izvoare minerale si emanatiilor post vulcanice prezentate sub forma de mofete, statiunea ofer oaspetilor conditile. unei vacante in peisajul atrgtor al muntilor din  imprejurimi si excelente  posibilitti pentru tratamente, odihn, recreere, drumetii de neuitat si practicarea sporturilor de iarn.        Hotelul Transilvania este situat in centrul statiunii Balvanyos, intr-un peisaj atrgtor, intre munti, in vecinitatea Complexului Cetate. Hotelul are 3 margarete, cu capacitate de 91 locuri, compus din 12 camere cu 2 paturi ,12 camere cu pat dublu, 5 camere cu 3 paturi si 9 camere cu un pat matrimonial si o canapea extensibil. 
CAZARE
de la
EUR3000EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii
Pensiunea Cetate

Pensiunea Cetate

Pensiunea are o capacitate de cazare de 48 de locuri de 2 si de 3 margarete.In partea de 3 margarete 9 camere cu pat dublu,3 camere cu 2 paturi simple , 3  camere cu un pat dublu si un pat simplu. In partea de 2 margarete 6 camere de 2 paturi simple si 1 camere de 3 paturi.
CAZARE
de la
EUR3000EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii
Pensiunea Carpati

Pensiunea Carpati

Pensiunea Carpati se afl  in statiunea Bile Balvanyos si se situeaz la 20 pasi (15 m) distant de Pensiunea-Restaurant Cetate, dispune de o curte mare (imprejmuit cu gard) excelent pentru familiile cu copii sau pentru animalele de companie. La parterul vile se afl o buctrie complet utilat, baie, sufragerie, living si dou camere cu o baie comun. La etaj sunt 4 camere cu pat dublu, un apartament si o camera supraetajat pentru copii. Pensiunea are in dotare o buctrie complet echipat si utilat si are 50 de locuri la mese in living. Dotri buctrie: mobilier, aragaz, frigider, cuptor cu microunde, tacamuri, vesel, debara, etc  
CAZARE
de la
EUR3015EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii
Grand Hotel Balvanyos

Grand Hotel Balvanyos

UPDAT E CONDITII SPA (COVID-19):   din cauza restrictiilor impuse de pandemie accesul la spa se face cu programare /maxim2 ore/zi/camera. Trebuie programare prealabila ( cu  macar 4-5 zile inainte de sejur) pentru aevita neplacerile la fata locului. Se pot face masaje si tratamente in aceasta perioada tot cu programare. Pentru programari acces spa sau tratamente, masaje va rog sa informati clientii sa foloseasca adresa de mail : spa@balvanyosresort.rosau  tel:+40267360700.  In Transilvania, in mijlocul unei rezervatii naturale,  printre izvoare tamaduitoare si brazi seculari, GRAND SANTERRA SPA este o oaza de liniste si de recreere care potenteaza farmecul acestui loc binecuvantat, oferind spatii interioare si exterioare ce se impletesc firesc si fara efort. Cazi pentru baie incalzite ascunse printre conifere, bazine cu ape si incaperi pentru experiente spa individuale, saune si multe locuri de relaxare, o imbinare de piatra si lemn, plante, apa si foc, creeaza impreuna un mediu seren si armonios. Camera dubla standard: Au suprafata intre 22 si 26 m cu vedere la padure. Se pot inchiria in regim single sau double, nu e posibil introducerea unui pat suplimentar. La rezervare puteti opta  pentru pat matrimonial sau doua  paturi separate.Nu are balcon Camera dubla superioara Au suprafata intre 30 si 36 mp cu vedere panoramica si cu balcon. Se pot inchiria in regim single sau double si este posibil introducerea unui pat suplimentar. La rezervare puteti opta  pentru pat matrimonial sau dous paturi separate.Are balcon. Junior Suite Camere cu suprafate generoase, 40-45 mp, dotate cu pat matrimonial. Se pot inchiria in regim double cu  posibilitatea introducerii a 1-2 paturi suplimentare. Nu au balcon Apartament 2 dormitoare Cel mai mare, si cel mai confortabil spatiu de cazare al hotelului nostru, are 70 mp +balcon, este ideal pentru acomodarea a doua familii sau a unei familii cu mai multi copii. Structura apartamentului: un dormitor Queen si unul Twin, un living room intre ele, si o terasa imensa, cu cea mai frumoasa priveliste din hotel. Acces GRATUIT in Grand Santerra Spa la piscine, saune, baie cu aburi, camera salina si sala de fitness;
CAZARE
de la
EUR11811EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii
Balvanyos
CAZARE
de la
EUR14822EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii
Perla Balvanyos

Perla Balvanyos

With a stay at Balvanyos Resort in Micfalau, you'll be 23.4 mi (37.7 km) from Csango Ethnographic Museum and 23.6 mi (38 km) from Hungarian Church of Zabola. This 4-star resort is 27.2 mi (43.9 km) from Covasna Park and 30.3 mi (48.7 km) from Miercurea-Ciuc Central Park.
CAZARE
de la
EUR23689EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii