Peninsula Resort - Murighiol

Peninsula Resort - Murighiol

Profil: Familie si copii Situare: Situat in localitatea Murighiol, chiar pe malul lacului. Info: Complexul Peninsula ofera o piscina in aer liber si un restaurant. In toate zonele proprietatii este disponibil WiFi gratuit. Dotari camere: Camerele includ aer conditionat, un TV cu ecran plat, o zona de relaxare, un frigider si o baie cu dus, uscator de par si articole de toaleta gratuite. Acestea beneficiaza de vedere la lac. Suita ofera de asemenea o cada spa si un balcon. Facilitati: Complexul Peninsula Resort dispune de aer conditionat, articole de toaleta, baie cu cada sau dus, bar, camere cu balcon sau cu vedere la gradina. Complexul Peninsula ofera o piscina in aer liber si un restaurant. In toate zonele proprietatii este disponibil Wi-Fi gratuit. Facilitati pentru persoane cu mobilitate redusa; camere de familie camere izolate fonic; incalzire. Fumatul este interzis in toate spatiile publice si private. Dotari si facilitati: Resortul dispune de 19 camere dintre care :  -          4 camere tip family ( 30 m2,  prosoape, aer condiionat, plasa de tantari, izolare fonica, piscina privata, lenjerie de pat, pardoseala de lemn/parchet, articole de toaleta gratuite, seif, serviciu de trezire, TV cu ecran plat, garderoba/dulap, inclazire, uscator de par, baie cu dus, vedere la lac, intrare privata)    -          4 camere cu pat matrimonial ( 24 m 2,prosoape, aer condiionat, plasa de tantari, izolare fonica, piscina privata, lenjerie de pat, articole de toaleta gratuite, seif, serviciu de trezire, TV cu ecran plat, garderoba/dulap, incalzire, uscator de par, baie,  dus, vedere la lac,)   -           1 apartament (62mp, format din 2 camere despartite prin usa fiecare cu un pat matrimonial,prosoape, aer condiionat, plasa de tantari, zona de relaxare, balcon, izolare fonic, piscina privata, lenjerie de pat, articole de toaleta gratuite, terasa, seif, serviciu de trezire, TV cu ecran plat, garderobadulap, anclazire, uscator de par, cada cu hidromasaj, baie cu cada, vedere la lac, TV )   -           10 camere twin-duble (24 m2, prosoape, aer condiionat, plasa de tantari, izolare fonica, piscina privata, lenjerie de pat, articole de toaleta gratuite, seif, serviciu de trezire, TV cu ecran plat, garderoba/dulap, ancalzire, uscator de par, baie, cada sau dus, vedere la lac, Dintre serviciile si facilitatile complexului Peninsula Resort**** amintim: Restaurant cu terasa de 54 locuri Terasa cu promenada de 64 locuri Cramapiscina in aer liber (deschisa in sezon), Mini-Aquaparkacoperire Internet, WiFi in intreaga cladireClub Karaokesala de conferinta si de petreceriparcarepescuitbicicleteinchiriere barci cu motor, caiace, barci cu vasleexcursii (grupuri de minim 10 persoane) Parcarea este cu plata.
CAZARE
de la
EUR6104EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii
Peninsula Resort

Peninsula Resort

  Localizare: Peninsula Resort  se gaseste in loc. Murighiol ( Tulcea), str. Baltii, nr. 13. Dotari si facilitati: Resortul dispune de 19 camere dintre care :  -          4 camere tip family ( 30 m2,  prosoape, aer condiLLionat, plas de LLAenLLari, izolare fonic, piscin privat, lenjerie de pat, pardoseal de lemn/parchet, articole de toalet gratuite, seif, serviciu de trezire, TV cu ecran plat, garderob/dulap, inclzire, usctor de pr, baie cu duLa, vedere la lac, intrare privat )   -          4 camere cu pat matrimonial ( 24 m2,prosoape, aer condiLLionat, plas de LLAenLLari, izolare fonic, piscin privat, lenjerie de pat, articole de toalet gratuite, seif, serviciu de trezire, TV cu ecran plat, garderob/dulap, inclzire, usctor de pr, baie,  duLa, vedere la lac,)   -           1 apartament (62mp, format din 2 camere despartite prin usa fiecare cu un pat matrimonial,prosoape, aer condiLLionat, plas de LLAenLLari, zon de relaxare, balcon, izolare fonic, piscin privat, lenjerie de pat, articole de toalet gratuite, teras, seif, serviciu de trezire, TV cu ecran plat, garderob/dulap, inclzire, usctor de pr, cad cu hidromasaj, baie cu cad, vedere la lac, TV )  -           10 camere twin-duble (24 m2, prosoape, aer condiLLionat, plas de LLAenLLari, izolare fonic, piscin privat, lenjerie de pat, articole de toalet gratuite, seif, serviciu de trezire, TV cu ecran plat, garderob/dulap, inclzire, usctor de pr, baie, cad sau duLa, vedere , TV, vedere la lac, Altele facilitati( unele conta cost) -          facilitLLi pentru persoane cu mobilitate redus,  -          Servicii de curCaenie -          serviciu zilnic de menaj, lustruire pantofi -          Zone comune -          grdin, teras  -          Piscin Cai wellness -          piscin in aer liber (deschis in sezon)  -          FacilitCai business -          sli de conferinLL Lai petreceri, fax/copiator  -          MAencruri Cai buturi -          restaurant (Aa la carte), meniuri cu diete speciale (la cerere), bar  -          ActivitLLi -          aqua park, pescuit  -          Internet -          WiFi gratuit in intreaga cldire  -          Parcare -          Parcare privat gratuit (pe terenul propriu in limitata locurilor disponibile)            Tarifele includ cazare si  mic dejun.
CAZARE
de la
EUR6335EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii
Pensiunea RIO DIVINO

Pensiunea RIO DIVINO

Pensiunea este amplasata intr-o zona, linistita, departe de aglomeratia si zgomotele orasului, chiar in inima Deltei Dunarii, pe malul lacului MurighiolAccesul la pensiune se face cu autoturismul pana in parcarea proprie Pensiunea este construita in 2014 si dispune de:1 apartament (pat matrimonial, canapea extensibila, jacuzzi), 4 matrimoniale simple, 3 camere twin, 3 camere triple twin, 4 camere cu pat matrimonial si un [at single, sala de conferinta, restaurant cu o capacitate de 65 de locuri si terasa exterioara cu 60 de locuri cu vedere la lacul Murighiol, piscina cu o suprafata de 150 mp, piscina pentru copii, locuri special amenajate pentru pescuit sportive,ambarcatiuni de agreement. Camere sunt dotate cu plasma,baie proprie (cabina de dus), wireless,uscator de par, vedere spre lacul Murighiol, TV satelit
CAZARE
de la
EUR6649EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii
Rio Divino ( Murighiol)

Rio Divino ( Murighiol)

Localizare: Pensiunea Rio Divino este amplasata intr-o zona mirifica, linistita, departe de aglomeratia si zgomotele orasului, chiar in inima Deltei Dunarii, pe malul lacului Murighiol, si dispune de 33 locuri de cazare. Dotari si facilitati: Pensiunea Rio Divino este construita in 2014 si dispune de: 1 apartament: 4 locuri de cazare (pat matrimonial, canapea extensibila, jacuzzi);7 matrimoniale simple: 14 locuri;6 camere twin: 12 locuri;1 camere tripla: 3 locuri de cazare;Sala de conferinta;Restaurant cu o capacitate de 65 de locuri si terasa exterioara cu 60 de locuri cu vedere la lacul Murighiol;Piscina cu o suprafata de 150 mp;Piscina pentru copii;Locuri special amenajate pentru pescuit sportiv;Ambarcatiuni de agrement;Dotari camere: PlasmaBaie proprie (cabina de dus)WirellesUscator de parVedere spre lacul MurighiolTV satelit Pensiunea Rio Divino este amplasata intr-o zona mirifica, linistita, departe de aglomeratia si zgomotele orasului chiar in inima Deltei Dunarii, pe malul lacului Murighiol si pune la dispozitia clientilor sai un restaurant cu o capacitate de 65 de locuri si terasa exterioara, 60 de locuri cu vedere la lacul Murighiol. Meniul restaurantului este specific zonei dar  se prepara si mancaruri la alegere pentru toate gusturile. Sala de conferinta Murighiol, Delta Dunarii, Pesniunea Rio Divino pune la dispozitia clientilor sai si o sala de conferinta.Sala de conferinta este adaptabila dupa necesitate cu sau fara mese,  dotata cu videoproiector, ecran, flipchart, sistem de sonorizare, wireless, aer conditionat.Spatiul se pliaza perfect diverselor evenimente, de la intalniri de afaceri la prezentari de proiecte, lansari de produse, traininguri si diferite reuniuni. Excursii in Delta Dunarii, Tulcea, Murighiol, Pesniunea Rio Divino ofera clientilor sai si excursii in Delta Dunarii cu 3 salupe rapide si 6 barci cu motor care va stau la dispozitie pentru excursiile organizate in mirifica Delta.
CAZARE
de la
EUR6879EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii
Pensiunea Danubiu

Pensiunea Danubiu

Liniste si relaxare sunt cuvintele cheie ale acestui loc magic, o pensiune cu 4 margarete asociata cu un restaurant de 3 stele, situata pe malul lacului Murighiol, Romania, in Delta Dunarii, dezvoltata cu pasiune si devotament pentru oaspeti. Un peisaj care va va incanta din primul moment, acces usor la masina, atmosfera prietenoasa, personal prietenos si bine instruit pentru a va indeplini dorintele sunt doar cateva dintre punctele noastre forte. Arhitectura exterioara traditionala si interioarele moderne sunt o combinatie fericita pentru toate gusturile. Proprietarii - o frumoasa familie din Tulcea cu o experienta indelungata in servicii pentru turisti au pus mult suflet in amenajarea acestei pensiuni si asteapta sa le treci pragul cu prietenii si familia si sa te intorci fericit cu ei.
CAZARE
de la
EUR7178EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii
Puflene Resort-Murighiol

Puflene Resort-Murighiol

Profil: Familiie si copii Localizare: Hotelul este localizat in imediata apropiere a lacului Murighiol, in Delta Dunarii, unde accesul se poate realiza facil, cu autoturismul. Descriere: Puflene Resort este noul concept turistic destinat celor care doresc o evadare din cotidian si apreciaza imbinarea dintre frumusetea naturii , confort la cele mai inalte standarde si servicii de inalta tinuta profesionala. Resortul  are o capacitate de 102 spatii de cazare, 96 camere duble si 6 apartamente.Toate camerele dispun de: minibar seif cablu, TV, Internet Wi-Fi, telefon, uscator de par, terasa, aer conditionat, sistem de acces cu card. Resortul  dispune de facilitati precum, spa center cu piscina interioara, jacuzzi, sauna, sala fitness, salon de infrumusetare, piscina exterioara, room service, parcare, spalatorie si calcatorie, acces internet, restaurant, bar , terasa, loc de joaca pentru copii, biliard, terenuri de sport, tenis de masa excursii in Delta Dunarii cu nave proprii, hidrobicicleta. Camere:  Resortul are o capacitate de 120 spatii de cazare, 95 camere duble, 9 apartamente si 16 bungalow-uri Toate camerele dispun de: minibar seif cablu, TV, Internet Wi-Fi, telefon, uscator de par, terasa, aer conditionat, sistem de acces cu card. Camerele duble 95 camere duble, sunt  cu pat matrimonial sau doua paturi.Apartamente a sunt in numar de 9. Sunt formate din dormitor cu pat matrimonial si living cu canapea extensibilaBungalow-urile sunt in numar de 16 si sunt clasificate la categoria de 3 stele, avand o capacitate de cazare de 64 locuri, formate din dormitor cu pat matrimonial si living cu canapea extensibila Sunt amenajate si camere pentru persoanele cu dizabilitati. Restaurant: Resortul dispune de un restaurant unde pot fi servite diferite preparate pescaresti sau din bucataria romaneasca. Politici copii: - copii intre 0-2,99 ani - gratuit - copii intre 3-9,99 ani - 70 lei/copil/noapte - copii intre 10-13,99 ani - 120 lei/copil/noapte - copii de 14 si peste14 ani - 210 lei/persoana/noapte Tarifele includ: - mic dejun intre orele 08.00-10.00 - cina intre orele 19.00-21.00 - bauturi cina (alcoolice si non-alcoolice) - sezlong si prosop la piscina exterioara  in limita locurilor disponibile - pescuit in lacul Murighiol - internet wi-fi - parcare de 200 de locuri  - acces gratuit la Relaxing Area (piscina interioara, sala de fitness, jacuzzi, sauna, biliard, tenis de masa, teren de sport de zi - baschet, volei, tenis, fotbal (intre orele 10.00-21.00) Facilitati: Hotelul dispune de facilitati precum, spa center cu piscina interioara, jacuzzi, sauna, sala fitness, salon de infrumusetare, piscina exterioara, room service, parcare, spalatorie si calcatorie, acces internet, restaurant, bar , terasa, loc de joaca pentru copii, biliard, terenuri de sport, tenis de masa excursii in Delta Dunarii cu nave proprii, hidrobicicleta. Posibilitatile de relaxare sunt multiple si raspund celor mai exigente cerinte. Oaza unica in Delta Dunarii, Puflene Resort este noul concept turistic destinat celor care doresc o evadare din cotidian si apreciaza imbinarea dintre frumusetea naturii , confort la cele mai inalte standarde si servicii de inalta tinuta profesionala.  DE CE AR VENI TURISTII LA PUFLENE RESORT Sa se plimbe pe aleile umbroase ale gradinii ResortuluiSa admire flora si fauna unica a Lacului MurighiolSa se plimbe cu barca pe numeroasele canale ale Deltei DunariiSa practice pescuitulSa viziteze cetatea HalmyrisSa se bucure de deliciile gastronomiei locale ce are ca elemente centrale produsele pescaresti si vinurile din podgoriile Sarica Niculitel si BabadagSa beneficieze de serviciile de inalta tinuta ale restaurantuluiSa participe la intilniri de afaceri ce au loc in sali moderneSa isi mentina tonusul cu ajutorul seriviciilor de agrement puse la dispozitie sala fitness, masaj, teren fotbal, teren tenis, teren volei, piscina.Sa acceseze informatii de interesTiroliana a adultiAventura parc a copii
CAZARE
de la
EUR9284EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii
PUFLENE RESORT

PUFLENE RESORT

pe malul lacului Murighiol
Puflene Resort 4*  situat pe malul lacului Murghiol din Delta Dunarii, este un nou concept turistic ce ofera un confort la cele mai inalte standarde si servicii de inalta calitate si profesionalism. Hotelul dispune de  de 96 camere duble, 6 apartamente si 16 bungalow-uri, Centru Spa (piscina interioara, jacuzzi, sauna, salina, sala fitness, salon de infrumusetare), piscina exterioara, room service, parcare, spalatorie /calcatorie, acces Internet, restaurant, bar, terasa, loc de joaca pentru copii, biliard, tenis de masa, terenuri de sport, excursii in Delta Dunarii cu nave proprii, inchiriere hidrobiciclete, camera pentru bagaje, centru de conferintaAccesul se poate face cu autoturismul propriu.Nu se accepta animalele de companie. Camerele duble sunt  cu pat matrimonial sau doua paturi.Apartament - sunt in numar de 6. Sunt formate din dormitor cu pat matrimonial si living cu canapea extensibilaBungalow-uri sunt in numar de 16 si sunt clasificate la categoria de 3 stele, avand o capacitate de cazare de 64 locuri, formate din dormitor cu pat matrimonial si living cu canapea extensibila Casa din Livada Puflene - dotata cu un living room, un dormitor cu pat matrimonial, o baie cu jacuzzi si o gradina cu parcare proprie. Tarifele includ: - prosop si sezlong la piscina exterioara ( in limita locurilor disponibile) - pescuit in Lacul Murighiol - parcare de 200 locuri ( in limita locurilor disponibile) - acces gratuit la Relaxing Area ( piscina interioara, jacuzzi) in perioada 01.05 - 15.06.2023 si 15.09 - 15.10.2023 - acces: sala de jocuri billiard, tenis de masa, teren de sport pet imp de zi intre orele 10.00-21.00
CAZARE
de la
EUR9369EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii
Beluga

Beluga

Localizare: Pensiunea Beluga situata intr-o zona care te lasa fara grai, intr-un peisaj maestros pe marginea Lacului Murighiol din Delta Dunarii. Dotari si facilitati: RestaurantBarTerasaPiscina sezonieraParcareGradinaPonton, pescuitConexiune wirelessCablu TVAer conditionatIncalzire centralaReceptieAcceptare carti deCredit
CAZARE
de la
EUR9810EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii
Pensiunea BELUGA

Pensiunea BELUGA

Pensiunea Beluga  se afla in Delta Dunarii, Murighiol si ofera  cazare de 4 margarete, este amplasata intr-o zona superba pe marginea lacului Murighiol... Pensiunea detine restautant,bar, piscina exterioara, parcare proprie,  terasa, gradina si ponton, conexiune wireless, incalzire centrala. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, frigider, TV, internet, baie, uscator de par. 
CAZARE
de la
EUR10832EUR
pentru 2 adulti
vezi detalii